Site Header & Navigation

Homepage Hero

hero image hero image hero image hero image hero image

Vacatures Hitachi Construction Machinery Europe

Bekijk vacatures

Homepage Main Section

World of Hitachi

Hitachi Group, met het hoofdkantoor in Tokio, Japan, richt zich op haar Social Innovation Business, waarin informatietechnologie (IT), operationele technologie (OT) en producten worden gecombineerd. Met wereldwijd ongeveer 350.000 werknemers en een gevarieerd aanbod van producten en diensten, zoals IT en telecommunicatie; infrastructuursystemen (spoorwegen en gebouwen); industriële systemen, elektronische apparaten en apparatuur; medische, wetenschappelijke en laboratoriumapparatuur; hoogwaardige materialen en componenten; automobielsystemen; thuiselektronica en bouwmachines, werkt Hitachi aan het vergroten van de sociale, ecologische en economische waarde voor klanten in zes verschillende domeinen; IT, Energie, Industrie, Mobiliteit, Smart-Life en Automobielsystemen.

Voor meer informatie over Hitachi kun je de onderstaande video bekijken of de website van het bedrijf bezoeken via www.hitachi.com.

Ongeveer 10% van de omzet van Hitachi wordt gegenereerd door de wereldwijde activiteiten van Hitachi op het gebied van bouw- en mijnbouwmachines. Hitachi Construction Machinery Group (HCM) is een van de grootste leveranciers van bouwmachines ter wereld.

HCME en Hays

Om er zeker van te zijn dat HCME toegang heeft tot het beste talent, heeft Hays, als toegewijde wervingspartner, in samenwerking met HCME een on-site recruitment center met ervaren specialisten opgezet op het HCME hoofdkantoor in Nederland.

Voor ons is het van essentieel belang om de activiteiten van HCME goed te begrijpen om de beste kandidaten te kunnen leveren. Wij ondersteunen de recruitment consultants dan ook actief bij het verdiepen van hun kennis in de industriesectoren of beroepen waarin zij werven. Contact: recruitmentcentre@hitachicm.eu

Featured Vacancies

Hays Microsite jobs listing

Latest jobs

Title Location Salary Type
System Configuration Engineer III Amsterdam, Noord-Holland, NL
Technical Trainer Amsterdam, Noord-Holland, NL
No job found
View all Jobs